2000 KVA Trafo Alımı

2000 KVA Trafo Alımı

2000 KVA trafo alımı genellikle trafolarında yenilemek isteyen işletmelerin araştırdığı bir konudur. İşletmelerin elektrik ve enerji dağıtım gereksinimlerine en iyi şekilde karşılayan cihazlar trafolardır. Bu trafolar farklı güç ve kapasitelerde üretilir.

Ancak dayanıklı malzemelerden ve farklı gereksinimlere yanıt verecek şekilde üretilseler de zamanla deformasyona uğrayabilirler. Bu deformasyon sürecinde eğer firmalar ya da atölyeler ellerindeki trafoların arıza tamiri ile zaman kaybetmek istemediklerinde değiştirebilirler.

Böyle durumlarda 2. El 2000 KVA trafo alımı hizmetine sizlere sunuyoruz. Böyle durumlarda bizlerle iletişime geçebilir ve kaliteli bir şekilde bu trafoları satın almamızı sağlayabilirsiniz. Firmamıza bırakacağınız hizmet kaydına kısa sürede dönüş sağlayan çalışanlarımız aynı gün içerisinde trafoların alımını gerçekleştirmektedir.

2000 KVA Trafoların Kullanım Alanları

2000 KVA trafoların kullanım alanları oldukça geniştir. Genel özelliklerine bakıldığında şunları söylemek mümkündür:

  • Hermetik ve genleşme depolu olarak üretilirler.
  • 2000 KVA/ 2 MVA güçtedir.
  • Gerilimi 33/ 0.4 düzeyindedir.
  • Bakır ve alüminyum sargılıdır.
  • Soğutma şekli ise yağ ile doğal şekildedir.

Yüksek kapasiteli özellikleri sayesinde birçok alanda kullanılırlar. Özellikle çelik imalatı yapmak, pil doldurmak, alternatif akımın düzenlenmesinde işlevseldirler. Bunların yanında elektrik akışını durdurmak ve başlatmak, elektrokimyasallar gibi alanlarda da kullanılan trafolardır. Sanayi işletmelerinde en çok tercih edilen türler arasındadır.

2000 KVA Trafo Alımı Hizmeti

İkinci el 2000 KVA trafo alımı konusunda sektörün en bilinen firmaları içerisindeyiz. Bizlerle iletişime geçtiğinizde trafolarınızı en iyi tekliflerle satın almaya özen gösteriyoruz. Her türlü trafo alım hizmetinde beklentilerinizin karşılanmasını sağlıyor ve bu süreçte yüksek standartlarda trafo alım hizmetini sizlere sunuyoruz. Bizlerle iletişime geçtiğinizde trafo alım hizmetlerinin profesyonel bir şekilde verildiğini öğrenebilirsiniz. Bu süreçte en çok dikkat ettiğimiz konular ise şunlardır:

  • Trafoları her zaman değerinde satın almaktayız.
  • Telefonun kapasitesi miktarı ve türü fiyatlarımıza etki eden unsurlar arasındadır.
  • Trafoları satın alırken araç ve personel firmamız tarafından sağlanır.
  • Adresinden alım yaparak müşterilerimize kaliteli hizmetler vermeye çalışırız.
  • Müşterilerimize nakit ve adresinde ödeme yapmaya çalışırız.

Yüksek tonajda trafo alımları da gerçekleştirebildiğimiz için bu süreçte müşteri memnuniyetimiz oldukça yüksektir. 2000 KVA trafo hurdası konusunda da firmamız özellikle sizlere en iyi teklifleri sunar. Beklentilerinize yanıt veren firmamız her türlü trafo türünün alımında hizmet desteğini sizlere en iyi şekilde sunar.

2000 KVA Trafo Hurdası Fiyatları

2000 KVA trafo hurdası fiyatları sektörde farklılık gösterebilir. Sektörümüz son derece dinamik bir yapıya sahip olduğundan fiyatlarda da değişkenlik olabilmektedir. Böyle durumlarda bizlerle iletişime geçtiğinizde profesyonel bir şekilde bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Trafoların alımı sırasında fiyatların mutlaka güncel olmasına dikkat ediyoruz.

Böylelikle müşteri memnuniyetinin de yüksek olması en çok üzerinde durulan konulardan biri oluyor. Trafo alım hizmetleri kapsamında her türlü ayrıcalığı sizlere sağlıyor ve bu süreçte kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilmenizi sağlıyoruz.

Bizlere Günün Her saati 0505 004 07 02 Telefon numaramızdan Veya iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Hizmet Teklif Formu

    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    Göksel FİDAN
    Göksel FİDAN
    Merhaba
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?